De vloer die past bij jouw identiteit

Kies de vloer die bij helemaal bij jouw of bij jullie past. Wij hebben vele verschillende soorten vloeren waar je uit kunt kiezen. Van tapijt tot PVC en van een houten vloer tot vinyl. In de winkel helpen we je graag bij het kiezen van een vloer die perfect aansluit bij je wensen. Samen kijken we naar de functie die de vloer krijgt. Een vloer in de badkamer is bijvoorbeeld weer heel wat anders dan een vloer in de woonkamer.
Daarnaast kijken we uiteraard ook naar het budget, binnen elk budget is een mooie en passende vloer te vinden.
Wat over blijft is het daadwerkelijke kiezen uit de vele kleuren en soorten binnen elk type vloer maar daar helpen we je natuurlijk graag bij! 
Kom dus gerust langs in onze winkel of bel voor een afspraak zodat we bij je thuis kunnen komen met allerlei mogelijkheden!

 

 

PVC
Kies je voor PVC dan kies je voor gemak: PVC is duurzaam, makkelijk te onderhouden en net zo mooi als echt hout of steen. PVC combineert een natuurlijke look met hightech productspecificaties.

De vloeren zijn waterafstotend en geschikt voor vloerverwarming, -koeling. Daarnaast hebben ze een antislip laag en zijn makkelijk schoon te houden. Voeg daarbij een rijk aanbod aan kleuren en patronen en u stelt zelf uw vloer samen. Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 Tapijt
Kies voor tapijt en je hebt een heerlijk zachte vloer met veel wooncomfort. Tapijt is lekker zacht en voelt warm en comfortabel aan. Daarnaast heeft tapijt een grote mate van geluidsisolatie en houdt het goed kou tegen van onderliggende ruimtes.

Wat veel mensen niet weten is dat tapijt stof uit de lucht haalt en het stof vast houdt. Op die manier heb je geen last meer van ronddwarrelende stofwolken. Wil je meer weten of meteen een offerte aanvragen? Klik dan hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

Vinyl
Vinyl is tegenwoordig niet meer wat het ooit was. Stoffig, saai en alleen voor scholen is wat mensen vaak denken. Het tegendeel is echter waar! Tegenwoordig is vinyl te krijgen in allerlei gave dessins, van houtlook tot betonlook en van tegels tot stroken. Met vinyl heb je een budgetvriendelijke vloer die er super gaaf uit ziet en die ook nog eens heel makkelijk te onderhouden is!

Echt een vloer die op veel plekken goed tot zijn recht komt: van woonkamer tot hal; vinyl krijgt overal een mooie plek. Wil je meer weten of meteen een offerte aanvragen? Klik dan hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

 

 

 

Novilon
Novilon wordt ook wel een stille vloer genoemd door de geluiddempende werking die je direct merkt zodra je eroverheen loopt. Kinderen die met blokken gooien of klakkende hakken zijn ineens een stuk stiller. 
Doordat het een gladde vloer is, krijgt stofophoping weinig kans: ideaal dus voor mensen met allergie. Daarnaast is een Novilon vloer erg onderhoudsvriendelijk, een omgevallen gas melk, een spoor vieze kindervoetjes: doekje erover en weer schoon! 
Toepasbaar in elke ruimte in huis, zelfs in de badkamer is Novilon te gebruiken door de Aquagrip, en verkrijgbaar in vele toffe desins. 
Wil je meer weten of meteen een offerte aanvragen? Klik dan hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deurmatten
Je huis is klaar, strakke gordijnen, een mooie vloer en dan wil je die vloer graag ook mooi houden. Tijd dus voor een goede deurmat met een goed borstelend vermogen en veel wateropname.
Op maat gemaakt en daardoor toepasbaar in élke gang of entree. 
Wil je meer weten of meteen een offerte aanvragen? Klik dan hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
  • Aanvraag informatie vloeren
    Aanvraag informatie vloeren

    Meteen een offerte?
    Wil jij graag snel weten aan wat voor een bedrag je moet denken voor je vloer? Vul je gegevens hier zo uitgebreid mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

© 2017 - 2020 Kolkman Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel