Zonwering en horren

ACTIE!
Van 17 februari tot en met 31 maart 2020 ontvang je bij aankoop van een Zonnescherm Santander de elektrische bediening t.w.v. €350,- GRATIS! Kom gerust eens langs in de winkel voor meer informatie of vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. 

De zomers worden in Nederland steeds warmer. Gevolg is dat we het steeds warmer in huis krijgen en er, doordat we meer ramen en deuren gaan openen, ook meer insecten in huis komen. 
Wil je die warmte en insecten lekker buiten houden dan hebben wij daarvoor een ruim assortiment producten!

 

Rolluiken 
Een aangenaam woonklimaat en huiselijk comfort, het is iets waar wij allemaal graag het hele jaar door van profiteren. Rolluiken bevorderen de temperatuur in jouw woning: in de winter blijft het heerlijk warm binnen en in de zomer houd je alle ruimtes koel. Dat heeft niet alleen een positieve uitwerking op je humeur, het is ook gunstig voor je portemonnee. Kortom: rolluiken zijn een echte aanwinst!
Wil je meer weten? Klik dan 
hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

 

 

Screens
Screens zijn een zeer effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er namelijk voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd kunnen worden. De vlakke montage tegen de gevel zorgt er tevens voor dat jij kunt genieten van privacy in jouw eigen woning. Een ander pluspunt: een screen neemt weinig ruimte in.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

Zonneschermen
Ons woongenot wordt beïnvloedt door de zon en het licht, maar ook door warmte. Je wilt zowel binnen als buiten kunnen genieten van een fijne leefomgeving en een prettig woonklimaat. Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle kunt blijven over de temperatuur in jouw woning en op jouw terras. Het ideale zonnescherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.
Wil je meer weten? Klik dan 
hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

Horren
Voor ieder raam en voor elke deur is een passende hor te vinden. 
Door gebruik te maken van een hor haal je de frisse lucht wel binnen maar blijven de insecten buiten! 
Wil je meer weten? Klik dan 
hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2020 Kolkman Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel