Trap bekleden door middel van traprenovatie

Kolkman Wonen is dé specialist in hoogwaardige traprenovatie. Wij maken van jouw versleten, beschadigde of saaie nieuwbouwtrap dé eyecatcher in je woning. Hak- of breekwerk is daarbij niet nodig. Wij bekleden de trap met tapijt of hoogwaardige overzettreden, waardoor je trap een nieuwe, luxueuze uitstraling krijgt.

Trap met tapijt
Kies je voor tapijt op je trap, dan kies je voor een comfortabele, zachte en uiterst geluidsdempende manier van het bekleden van je trap. Naar boven lopen op blote voeten voelt heerlijk aan met een tapijt op de trap en doordat tapijt geluid absorbeert, hoor je veel minder contactgeluid dan met een onbeklede trap. We hebben in onze winkel een enorme keuze aan tapijt dat geschikt is voor een trap. Niet elk tapijt is namelijk geschikt voor op een trap. Van hoog- tot laagpolig en van donker tot licht, we hebben een zeer ruim assortiment. Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

 

 

 

 

 

Trap met traprenovatie
Trappen zijn doorgaans gemaakt van een zachtere houtsoort en slijten daardoor snel. Wij pakken de trap als het ware in, ook de stootborden en de onderkant bekleden wij. Hiervoor gebruiken wij alleen materialen van A-kwaliteit (Europees Eiken, Zwitsers PVC en Duits Laminaat). Niemand hoeft te zien dat de trap bekleed is en het is mogelijk voor zowel open, als dichte trappen. Een gerenoveerde trap is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.
Je krijgt een hoogwaardig product waar je lang plezier van hebt! Klik dan hier voor meer informatie en fotomateriaal.

 

 

© 2017 - 2020 Kolkman Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel