Over ons

Met heel erg veel passie runnen wij ons bedrijf Kolkman Wonen. 
En die wij dat zijn  Annelieke en Ferdy, man en vrouw en trotse ouders van twee lieve kindjes, samen met Henk en Annelot. 
Bij ons kun je terecht voor alles aan en in je huis. We hebben een ruim assortiment vloeren, van PVC en vinyl tot tapijt en betondesign. Samen met jou kijken we naar je wensen, wat kan er op de ondervloer die er al ligt en wat zijn de voor- en nadelen van bepaalde keuzes die je kunt maken. Op die manier vinden we altijd een vloer die écht bij je past.
Naast vloeren, leveren wij ook allerlei verschillende soorten raamdecoratie. Shutters, houten jaloezien, verticale jaloezien, duettes, plisses of (duo)rolgordijnen maar ook gordijnen, inbetweens, vitrage en vouwgordijnen.
Wil je graag de zon en insecten buitenhouden? Kom dan eens kijken naar ons assortiment zonwering en horren. Van knikarmschermen tot rolluiken en van screens tot uitvalschermen en terrasoverkappingen: de keuze is enorm.
En als je hele huis dan voorzien is van vloeren, raambekleding en zonwering dan opeens lijkt die trap toch niet meer zo mkooi. ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres, van een loper tot complete traprenovaties: wij doen het allemaal. 
Wil je je huis, jezelf of een ander iets moois geven dan kun je zeker ook bij ons terecht. Ons assortiment woonaccessoires en cadeautjes is groot en voor iedereen zit er wel wat tussen, kom dus gerust eens kijken in onze winkel of in de webshop!


Kolkman Wonen is van oudsher al een echt familiebedrijf.  Henk Kolkman, de vader van Ferdy, startte ruim 20 jaar geleden samen met zijn vrouw Veroni met Stoffeerderij Kolkman. Heel lang vanuit de schuur naast huis maar 6 jaar geleden groeiden ze daar uit hun jasje en zijn ze verhuisd naar de huidige locatie: Deventerstraat 15a in Vaassen. 
Henk is het wat rustiger aan gaan doen en sinds 2017 is het bedrijf van ons tweetjes. Inmiddels werkt Henk als vliegende keep en hebben we versterking gekregen van nóg een Henk voor de buitendienst en Annelot voor de binnendienst. Een super team waar we trots op zijn!

Kom dus gerust eens langs in de winkel, ons team én de koffie staan voor je klaar!

© 2017 - 2020 Kolkman Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel