`Pimp je meubels en accessoires` verf

Laatst keek ik op de site van Kolkman wonen en zag ik dat zel nu ook verf verkopen waar mee je meubeltjes en accessoires kunt opknappen. Als ik iets leuk vind om te doen, is het schilderen van meubeltjes en accessoires. Dus snel de verf besteld zodat ik aan de slag kon!

Het gaat om de Fusion Mineral Paints™, deze zijn niet-toxisch, loodvrij, vrijwel geurloos, bevatten geen vluchtige organische verbindingen (VOC) en bevatten geen ammoniak of formaldehyde, perfect dus om binnen te gebruiken zonder dat jij (of je kinderen) last van de verflucht hebben. Ideaal dus.

Het fijne aan deze verf is dat je het te schilderen object maar licht hoeft op te schuren en vervolgens af te nemen met ammoniak en je kunt gelijk beginnen!

Dus, op naar de kringloopwinkel. Hier heb ik een te gek kastje gekocht. Dit kastje met meerdere laatjes kan straks mooi bij mij op de werkkamer zodat ik daar al mijn creatieve spulletjes in kwijt kan.

Omdat je met 1 pot verf heel erg veel kunt schilderen heb ik ook nog wat accessoires uitgezocht om te schilderen, zodat deze ook weer mooi in mijn interieur passen. Ik heb gekozen voor de kleuren Bedford en Linen. Deze kleuren zijn lekker neutraal en passen prima bij mijn kleuren in huis. Daarnaast heb ik nog een klein potje chocolate besteld voor wat leuke fotolijstjes of andere kleine accessoires te schilderen. De Linen kleur is een wat donkere variant van de Bedford.

Aan de slag!

Eerst de te schilderen objecten goed opgeschuurd en afgenomen met ammoniak. Vervolgens aan de slag met de verf. De verf heb ik goed doorgeroerd met een verfstokje. Ik dacht wel, wat blijft de verf dun, zou deze wel goed dekken op het kastje. Maar niets is minder waar. Het dekt uitstekend en de verf is heel fijn om mee te werken.  Trek wel iets aan wat vies mag worden, de verf is vrij dun en  kan soms even spetteren (of ligt het misschien aan mijn schilderkwaliteiten, hahahah). Het dekt ook zo goed dat je maar heel weinig verf nodig hebt om iets te schilderen. Erg fijn, want ik ben nog lang niet uitgeschilderd.

Zo blij met het eindresultaat. Uiteindelijk heb ik alles op deze foto geschilderd met de kleur Bedford. Deze past het beste bij ons op de werkkamer. Echt heel mooi zachtgroen. En ik heb nog genoeg verf over.

Zie je ook de canvasposter? Deze heb ik ook over geschilderd met deze verf en dat werkt uitstekend. Ik had nog plakletters liggen en deze er op geplakt. Een hele mooie eyecatcher is het geworden.

Ik kan het iedereen aanraden. Dus schroom niet en ga lekker aan de slag. Deze verf is voor iedereen en allerlei objecten geschikt.

Veel schilderplezier!

Groetjes Irene

@noordenzoet

© 2017 - 2020 Kolkman Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel