De zomerse tafel dekken

Van onze gastblogger Irene van @noordenzoet


Wat een heerlijk weer is het toch. Het is zomer! Heerlijk!

Wat mij betreft elke dag buiten eten. Wij hebben sinds twee jaar een grote tafel in de tuin staan. Echt een van de beste aankopen die we de afgelopen jaren hebben gedaan. Wij hebben een kleine keuken en daar kan helaas geen grote tafel staan. Ik ben altijd heel blij als het mooi weer is. Lekker veel BBQ-en en lekker buiten eten met familie en vrienden. Supergezellig!

Voor buiten dek ik de tafel net als binnen. Ik zorg voor mix en match servies en bijpassende accessoires. Je hoeft niet altijd te denken aan hele dure opties. Hier zie je een stuk gordijnstof waarvan ik een paar meter heb gekocht. Je legt het neer en het is gelijk een mooi tafelkleed.
Als basis het tafelkleed en zo kun je met allerlei servies mixen en matchen. Het leukst is om te mixen met wat je in de kast hebt staan. En wat leuke servetjes niet te vergeten.

Deze sapkan vul ik dan met heerlijk water. Deze kan staat op een mooie standaard. Basic zwart en kan ingeklapt worden dus neemt bijna geen ruimte in de kast. Deze standaard kocht ik bij Kolkman wonen.
Buiten eten is ook variëren met schaaltjes. Ik heb een echte schaaltjestic dus ik koop altijd weer wat extra als ik leuke voor bij zie komen. De kleine grijze schaaltjes kocht ik bij Kolkman wonen. Fijn om wat dips in te serveren tijdens de BBQ of tapas. 

Wat ik ook altijd fijn vind als de vorken en messen makkelijk voor iedereen te pakken zijn. Dit geeft een landelijke sfeer aan het dekken van de tafel. Je kunt hier in variëren van weckpot tot een leuk blik. Dit blik is een mooie aanvulling op de tafel. Hier kunnen natuurlijk ook nog de servetjes bij.  Dit blik komt ook bij Kolkman Wonen vandaan.

En als na het tafel dekken natuurlijk lekker lang eten, kletsen en lachen!

© 2017 - 2020 Kolkman Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel