Deurmatten

Met de hollandse herfst en de natte hondenpoten is het wel zo fijn om je nieuwe vloer zo lang mogelijk mooi te houden. Kies daarom voor goede deurmatten die je schoenen schoon én droog maken zodat je geen vieze voetstappen op je vloer hebt staan!

Huizen, kantoren, winkels…

Wij hebben een deurmat voor iedereen

Makkelijk schoon te maken

Deurmat vies? Onze deurmatten zijn makkelijk schoon te maken. Stofzuigen, eventueel een nat doekje erover en klaar!

Langer plezier van je nieuwe vloer

Doordat de deurmat vocht en vuil opnemen van je schoenen, blijft je vloer vanzelfsprekend langer mooi!

Geluidsabsorbatie

Deurmatten hebben een perfecte geluiddemping waardoor het contactgeluid flink wordt verminderd.

Minder poetsen, dus meer genieten

Deze hoeven we je niet uit te leggen, toch?

Laat je inspireren!

Een stevige basis

Je loopt ergens binnen en stapt direct op een mooie, professionele deurmat. Dat geeft een prettig effect, toch? Met onze deurmatten zorgt u voor een stevige basis én een schone vloer. Win win dus!

Lange inloopmatten

Voor winkels, kantoren en andere openbare ruimtes zijn lange inloopmatten ideaal. Een lange inloopmat geeft mensen een gevoel van professionaliteit en warmte, een sterke combinatie voor elk bedrijf!

Ook geschikt voor in de hal

Wij leggen ook deurmatten in een complete hal, zoals hieroven te zien is. Dit gebeurt vaak bij kantoren, scholen en andere openbare ruimtes.

Mijn vraag aan Kolkman was om de binnenzonwering in mijn nieuwe kantoor te vervangen. Ferdy is bij mij op kantoor gekomen en kwam niet met een of ander verkoopverhaal om een bepaalde zonwering te kopen. Hij stelde mij vragen over uitstraling, hoe moet het overkomen op klanten, waar voel jij je prettig bij, wat is de sfeer van het pand, wat past bij jouw dienstverlening?
Met deze info heeft Ferdy een mooi passend voorstel gedaan. Niet het goedkoopste, maar de prijs - kwaliteit verhouding is meer dan prima!! Ik krijg veel complimenten van mijn klanten over de uitstraling van mijn kantoor. Heel erg blij mee!

Eric Doornik - Apeldoorn

Onze woning geheel voorzien van gordijnen. In de winkel prettig geholpen bij onze keuze. Gordijnen zeer mooi en op precieze maat gemaakt. Deskundige montage en redelijke prijs.

Gerrit - Vaassen

Wij hebben nieuwe raamdecoratie , een traprenovatie en een nieuwe vloer besteld bij Kolkman Wonen. Er wordt goed naar de klant geluisterd en er wordt goed mee gedacht. Het uiteindelijke resultaat is super geworden! Alles is super afgewerkt. Wij zijn er heel erg blij mee!

Rensy - Apeldoorn

Vanaf het moment dat we de winkel in kwamen lopen hebben we een prettig gevoel bij jullie gehad. Daardoor direct alles wat we rondom raambekleding ooit nog eens wilden maar direct aangeschaft. Fijne, snelle communicatie. Vorige week hebben jullie bij ons zowel vouwgordijnen, plissé en zonwering geplaatst. Die dag waren we zelf niet thuis, maar 's avonds waren we blij verrast met het eindresultaat! Bij deze willen we jullie van harte bedanken! We hadden het niet beter kunnen wensen. Ook bedankt voor het nette werken! Alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Hele fijne service. Bedankt!

Elsemiek - Apeldoorn

We twijfelden over welk soort vitrage en gordijnen we zouden nemen. We hebben een eerlijk advies ontvangen en we zijn erg blij met het resultaat. Ze zijn klantvriendelijk en hebben alle tijd.

Agnes - Emst

Ferry stond in verband met een aflopende actie op horren binnen 2 dagen voor de deur om alles in te meten en een offerte te maken. Montage was ook snel geregeld nadat het product binnen was.

Jelle - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30 uur
Woensdag: 10:00 - 17:30 uur
Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options

Selecteer