Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is een rolgordijn waarbij twee stoffen eenvoudig langs elkaar bewegen. Zo bepaal jij zelf de lichtinval én privacy in huis. Ze worden ook wel Twist rolgordijnen® genoemd. Dus geef jij een leuke twist aan je interieur?

Geruisloze samenwerking tussen twee stoffen

Bepaal zelf de sfeer die past bij het moment

Clearview® stoffen van Luxaflex

Met de nieuwe Luxaflex® Clearview stoffen houd je zonnestralen buiten zonder dat dit ten koste gaat van je uitzicht.

Privacy goed te regelen

Door de dubbele stoffen kun je zelf spelen met de privacy in huis. Dicht, half-open of helemaal open. Het is aan jou.

Enorme keuze aan kleur

Duo-rolgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren. Zo zit er altijd iets bij voor jou!

Unieke looks

De Twist rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel trendy grafische looks.

Laat je inspireren!

Rustige uitstraling

Of je nu een rustig of juist een druk dessin kiest, door het steeds terugkerende rustige tussenstuk, oogt het geheel toch heerlijk rustig. Je kunt dus helemaal los gaan op de vele keuze in dessins.

Speel met licht en privacy

Wil je een film kijken en schijnt de zon vervelend op het scherm? Met de duo rolgordijnen kun je perfect spelen met het licht waardoor je ongestoord tv kunt kijken, zonder dat het meteen donker is in de kamer.

Toepasbaar op veel plekken

Duo rolgordijnen zijn op heel veel plekken toepasbaar, een goede keuze dus als je eenheid in je interieur wil!

Mijn vraag aan Kolkman was om de binnenzonwering in mijn nieuwe kantoor te vervangen. Ferdy is bij mij op kantoor gekomen en kwam niet met een of ander verkoopverhaal om een bepaalde zonwering te kopen. Hij stelde mij vragen over uitstraling, hoe moet het overkomen op klanten, waar voel jij je prettig bij, wat is de sfeer van het pand, wat past bij jouw dienstverlening?
Met deze info heeft Ferdy een mooi passend voorstel gedaan. Niet het goedkoopste, maar de prijs - kwaliteit verhouding is meer dan prima!! Ik krijg veel complimenten van mijn klanten over de uitstraling van mijn kantoor. Heel erg blij mee!

Eric Doornik - Apeldoorn

Onze woning geheel voorzien van gordijnen. In de winkel prettig geholpen bij onze keuze. Gordijnen zeer mooi en op precieze maat gemaakt. Deskundige montage en redelijke prijs.

Gerrit - Vaassen

Wij hebben nieuwe raamdecoratie , een traprenovatie en een nieuwe vloer besteld bij Kolkman Wonen. Er wordt goed naar de klant geluisterd en er wordt goed mee gedacht. Het uiteindelijke resultaat is super geworden! Alles is super afgewerkt. Wij zijn er heel erg blij mee!

Rensy - Apeldoorn

Vanaf het moment dat we de winkel in kwamen lopen hebben we een prettig gevoel bij jullie gehad. Daardoor direct alles wat we rondom raambekleding ooit nog eens wilden maar direct aangeschaft. Fijne, snelle communicatie. Vorige week hebben jullie bij ons zowel vouwgordijnen, plissé en zonwering geplaatst. Die dag waren we zelf niet thuis, maar 's avonds waren we blij verrast met het eindresultaat! Bij deze willen we jullie van harte bedanken! We hadden het niet beter kunnen wensen. Ook bedankt voor het nette werken! Alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Hele fijne service. Bedankt!

Elsemiek - Apeldoorn

We twijfelden over welk soort vitrage en gordijnen we zouden nemen. We hebben een eerlijk advies ontvangen en we zijn erg blij met het resultaat. Ze zijn klantvriendelijk en hebben alle tijd.

Agnes - Emst

Ferry stond in verband met een aflopende actie op horren binnen 2 dagen voor de deur om alles in te meten en een offerte te maken. Montage was ook snel geregeld nadat het product binnen was.

Jelle - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30 uur
Woensdag: 10:00 - 17:30 uur
Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options

Selecteer