Gordijnen

Gordijnen, wie kent ze niet? Ze geven sfeer, warmte en verbeteren de akoestiek in de ruimte. Van een zachte luchtige inbetween tot een prachtig velvet overgordijn en van een bijna transparante vitrage tot een stoer geweven dessinstof, er is van alles mogelijk!

HET KNUSSE GEVOEL VAN THUIS

Een échte sfeermaker voor elke ruimte

Sfeervol en warm

Omdat gordijnen zo sierlijk langs je ramen hangen, geven ze direct een hele warme en knusse sfeer.

Verbeterde akoestiek

We wonen steeds minimalistischer. Heel mooi, maar niet zo goed voor de akoestiek in huis. Met gordijnen los je dit heel makkelijk op!

Isolatie

Goede gordijnen houden in de winter de kou – en in de zomer de warmte buiten. 

Extra privacy

Hoeven we niet uit te leggen, toch? Natuurlijk zijn er nog verschillende gradaties van privacy door het verschil in inbetweens, vitrage en overgordijnen.

Laat je inspireren!

Inbetweens voor een luxe uitstraling

Met deze lichtdoorlatende gordijnen creëer je een luxe sfeer in huis. Qua stofdikte zitten inbetweens tussen gordijnen en vitrage in.

Vitrage voor meer privacy

Vitrage geeft van oudsher meer privacy, terwijl het wel daglicht doorlaat. Deze gordijnen zijn vaak wit, maar zijn tegenwoordig ook in allerlei verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

Stevige gordijnen

Overgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende stoffen, kleuren en dessins. Van een dikke velours tot een stoere jute-achtige stof: we hebben gigantisch veel keus!

Enkele plooi

Vlinderplooi

Triplooi

Enkele retourplooi

Vlinder retourplooi

Wave gordijn

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

9,2 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Options