Gordijnen

Gordijnen, wie kent ze niet? Ze geven sfeer, warmte en verbeteren de akoestiek in de ruimte. Van een zachte luchtige inbetween tot een prachtig velvet overgordijn en van een bijna transparante vitrage tot een stoer geweven dessinstof, er is van alles mogelijk!

HET KNUSSE GEVOEL VAN THUIS

Een échte sfeermaker voor elke ruimte

Sfeervol en warm

Omdat gordijnen zo sierlijk langs je ramen hangen, geven ze direct een hele warme en knusse sfeer.

Verbeterde akoestiek

We wonen steeds minimalistischer. Heel mooi, maar niet zo goed voor de akoestiek in huis. Met gordijnen los je dit heel makkelijk op!

Isolatie

Goede gordijnen houden in de winter de kou – en in de zomer de warmte buiten. 

Extra privacy

Hoeven we niet uit te leggen, toch? Natuurlijk zijn er nog verschillende gradaties van privacy door het verschil in inbetweens, vitrage en overgordijnen.

Laat je inspireren!

Inbetweens voor een luxe uitstraling

Met deze lichtdoorlatende gordijnen creëer je een luxe sfeer in huis. Qua stofdikte zitten inbetweens tussen gordijnen en vitrage in.

Vitrage voor meer privacy

Vitrage geeft van oudsher meer privacy, terwijl het wel daglicht doorlaat. Deze gordijnen zijn vaak wit, maar zijn tegenwoordig ook in allerlei verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

Stevige gordijnen

Overgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende stoffen, kleuren en dessins. Van een dikke velours tot een stoere jute-achtige stof: we hebben gigantisch veel keus!

Enkele plooi

Vlinderplooi

Triplooi

Enkele retourplooi

Vlinder retourplooi

Wave gordijn