Horren of zonwering laten plaatsen

De Nederlandse zomers worden steeds warmer. Daardoor wordt het ook steeds lastiger om de warmte en insecten buiten te houden. Kolkman wonen biedt een ruim assortiment zonwering en horren aan om jouw huis zomer-proof te maken!

Een aangenaam woonklimaat in combinatie met comfort, iets waar wij allemaal graag het hele jaar door van profiteren. Rolluiken bevorderen de temperatuur in jouw woning. Dit heeft niet alleen een positieve werking op je humeur maar ook op je portemonnee!

Rolluiken

De vlakhangende, zonwerende stof van screens zorgt ervoor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De vlakke montage tegen de gevel geeft ook nog eens veel privacy en het bespaart veel ruimte! Moeten we je nog meer vertellen?

Screens

Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle blijft over de temperatuur in huis en op het terras. Het ideale zonnescherm stel je compleet zelf samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het doek.

Zonnescherm

Helemaal klaar met die flapperende stroken of kattenstaarten voor de deur? Wij hebben een passende hor voor ieder raam en voor elke deur. Onze horren laten de frisse lucht lekker binnen, maar houden de insecten veilig buiten!

Horren

Markiezen zorgen voor een heerlijk koele woning in de zomer en zijn tegelijkertijd een prachtige aanwinst voor je huis. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in tal van dessins. Zo ontwerpen we de markiezen volledig naar jouw smaak!

Markiezen

Ongestoord genieten van frisse lucht

Bij Kolkman Wonen kun je terecht voor echte Luxaflex horren®. Horren bieden volop mogelijkheden om je huis optimaal te ventileren. Ben je op zoek naar een hor voor een raam, deur of schuifpui? In plisségaas of vlakgaas? Luxaflex® heeft op maat gemaakte horren voor elk raam. We komen graag met stalen bij je langs voor advies aan huis. Zo hebben we alle tijd en aandacht voor je én worden alle technische aspecten meteen duidelijk. Twee vliegen in één klap dus!