Horren

Ben jij ook helemaal klaar met insecten in je huis als je in de lente en zomer lekker je deuren en ramen wagenwijd openzet? Wij hebben een passende hor voor ieder raam en voor elke deur. Onze horren laten de frisse lucht lekker binnen, maar houden de insecten veilig buiten!

HAAL BUITEN NAAR BINNEN

Geniet van frisse lucht zonder lastige insecten

Geen last van insecten in huis

Onze horren houden alle vervelende insecten buiten, zodat jij rustig kunt genieten van de frisse lucht in huis!

Lekker met de ramen open slapen

Houd jij je ramen in de zomer toch maar dicht, omdat je anders wakker ligt van de muggen? Dat is nu verleden tijd.

Geen bloedspetters en vliegenpoepjes meer op de muur

De zoveelste mug doodgeslagen op je witte muur? Of wéér nieuwe vliegenpoepjes op de kozijnen? Niet als je gebruik maakt van een hor op maat!

Luxe, verzorgde uitstraling

Eerlijk is eerlijk: een mooie hor van Luxaflex® staat toch nét wat mooier dan die vliegengordijn in de deuropening.

Laat je inspireren!

Haal buiten naar binnen

Met onze Luxaflex® horren haal je de frisse lucht van buiten gemakkelijk naar binnen.

Sterk tegen pollen

Wist je dat we ook hele speciale horren verkopen? Deze houden alle soorten pollen tegen, perfect dus voor mensen met allergie!

Details met een luxe uitstraling

De horren van Luxaflex® hebben een luxe en verzorgde uitstraling. Het geeft direct een strakke look aan iedere woning.

Mijn vraag aan Kolkman was om de binnenzonwering in mijn nieuwe kantoor te vervangen. Ferdy is bij mij op kantoor gekomen en kwam niet met een of ander verkoopverhaal om een bepaalde zonwering te kopen. Hij stelde mij vragen over uitstraling, hoe moet het overkomen op klanten, waar voel jij je prettig bij, wat is de sfeer van het pand, wat past bij jouw dienstverlening?
Met deze info heeft Ferdy een mooi passend voorstel gedaan. Niet het goedkoopste, maar de prijs - kwaliteit verhouding is meer dan prima!! Ik krijg veel complimenten van mijn klanten over de uitstraling van mijn kantoor. Heel erg blij mee!

Eric Doornik - Apeldoorn

Onze woning geheel voorzien van gordijnen. In de winkel prettig geholpen bij onze keuze. Gordijnen zeer mooi en op precieze maat gemaakt. Deskundige montage en redelijke prijs.

Gerrit - Vaassen

Wij hebben nieuwe raamdecoratie , een traprenovatie en een nieuwe vloer besteld bij Kolkman Wonen. Er wordt goed naar de klant geluisterd en er wordt goed mee gedacht. Het uiteindelijke resultaat is super geworden! Alles is super afgewerkt. Wij zijn er heel erg blij mee!

Rensy - Apeldoorn

Vanaf het moment dat we de winkel in kwamen lopen hebben we een prettig gevoel bij jullie gehad. Daardoor direct alles wat we rondom raambekleding ooit nog eens wilden maar direct aangeschaft. Fijne, snelle communicatie. Vorige week hebben jullie bij ons zowel vouwgordijnen, plissé en zonwering geplaatst. Die dag waren we zelf niet thuis, maar 's avonds waren we blij verrast met het eindresultaat! Bij deze willen we jullie van harte bedanken! We hadden het niet beter kunnen wensen. Ook bedankt voor het nette werken! Alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Hele fijne service. Bedankt!

Elsemiek - Apeldoorn

We twijfelden over welk soort vitrage en gordijnen we zouden nemen. We hebben een eerlijk advies ontvangen en we zijn erg blij met het resultaat. Ze zijn klantvriendelijk en hebben alle tijd.

Agnes - Emst

Ferry stond in verband met een aflopende actie op horren binnen 2 dagen voor de deur om alles in te meten en een offerte te maken. Montage was ook snel geregeld nadat het product binnen was.

Jelle - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30 uur
Woensdag: 10:00 - 17:30 uur
Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options

Selecteer