Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zorgen voor een warm en sfeervol gevoel in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, maar ook in wit, zwart en andere kleuren. Ook de lamelbreedte en ladderband zijn aan te passen naar jouw wensen.

Een echte sfeermaker

Een rustieke uitstraling met natuurlijk materiaal

Een cadeautje uit de natuur

Houten jaloezieën zijn een mooi natuurproduct, wat ook gelijk een natuurlijke uitstraling geeft aan je huis.

Ruime kleurkeuze

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. De lamellen worden bewerkt met duurzame verf, waardoor de kleur lang mooi blijft.

Goede regulatie van lichtinval

Je kunt de lamellen van houten jaloezieën precies zo zetten zoals jij wilt. Handig, als je bijvoorbeeld last hebt van licht op je laptop. 

Verkrijgbaar in twee materialen

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout en bamboe. 

Laat je inspireren!

Sfeervolle lichtinval

Zelf spelen met de lichtinval, wie wil dat niet? Lekker de zon in je gezicht, of liever wat rustiger voor de ogen. Het is aan jou!

De perfecte isolator

Houten jaloezieën zijn dicht de perfecte isolator. In de winter houden ze de kou buiten en in de zomer blijft het binnen lekker koel.

Vang het licht

Jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in lichte kleuren. Leuke tip: voor een extra lichte ruimte kun je het zonlicht laten reflecteren op de lamellen. Zo creëer je prachtig daglicht, gewoon in je huis.

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

9,2 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Options