Houten vloeren

Ga je voor een echte houten vloer, dan heb je een heel authentiek element in huis! Onze houten vloeren hebben een natuurlijke en robuuste uitstraling. We hebben een ruim assortiment, van zwart tot lichtgrijs en van licht eiken tot diep bruin.

Puur natuur

Een authentieke vloer met een robuuste uitstraling

zo dicht mogelijk bij de natuur

Met een houten vloer haal je een écht natuurproduct in huis. Ons assortiment bestaat uit verschillende kleuren, die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven.

Ruim aanbod aan kleuren en dessins

Ons assortiment bestaat uit verschillende collecties. Zo zit er altijd iets tussen voor jou.

Perfecte geluiddemping

Houten vloeren hebben een perfecte geluiddemping waardoor het contactgeluid flink wordt verminderd.

Super sterk en duurzaam

Je zult lang plezier hebben van een nieuwe houten vloer. Met een sterke laklaag zijn ze super sterk en gaan dus lang mee!

Laat je inspireren!

Ruime keuze

Ons assortiment houten vloeren bestaat uit verschillende collecties. Zo zit er altijd iets tussen dat past bij jouw interieur.

Puur natuur

Met een houten vloer haal je een echt natuurproduct in huis. Onze vloeren worden geschaafd, waardoor de olie extra goed wordt opgenomen. Dit zorgt voor een nóg natuurlijkere uitstraling!

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

9,2 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Options