Woninginrichting

Op zoek naar de beste interieurspecialist in Vaassen? Bij Kolkman Wonen kun je terecht voor alles aan én in je huis. We leggen prachtige vloeren, voorzien je woning van luxe raamdecoratie en decoreren je huis met de allerleukste woonaccessoires!

Is jouw trap aan een make-over toe? Wij renoveren jouw trap zonder hak- en breekwerk. Dus geen chaos in huis, maar gewoon binnen no-time een gerenoveerde en hygiënische trap die voelt als nieuw! Dat wil toch iedereen?

Trappen

Raamdecoratie maakt je woning echt af. We hebben een ruim assortiment, van gordijnen tot jaloezieën en duettes. Deze komen we met zorg bij je inmeten en ophangen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

Raamdecoratie

Ga je voor PVC, of toch liever voor vloerbedekking? Bij Kolkman Wonen vind je een ruime keuze aan vloeren. Hoge kwaliteit staat hierbij voorop. We hebben vloeren voor ieder budget, zodat er voor iedereen iets bij zit.

Vloeren

Geniet jij ook zo graag van de frisse buitenlucht? Wij ook, maar dan wel het liefst zónder vervelende insecten en een verbrande huid. Bij ons vind je een ruim assortiment zonwering en luxe horren.

Zonwering en horren

Plan hier je afspraak

Advies nodig voor het inrichten van een woning of bedrijfspand? Plan hier je afspraak voor advies aan huis.

Wat onze klanten zeggen

In 1 woord goedB Fiets - Emst - september 22, 2022
Lees verder
In 1 woord goed
Vriendelijk en professioneel geholpenHarold - Apeldoorn - september 15, 2022
Lees verder
Goed geholpen met het uitzoeken van gordijnen, zonwering en schermen. En alles is netjes gemonteerd.
PerfectLouise - Feskens - augustus 23, 2022
Lees verder
Prima werk en materialen
Previous
Next