De gouden tip voor ronde ramen

Een prachtig rond raam in de hal, badkamer of (zoals bij ons) in de keuken geeft je huis echt iets extra’s. Maar hoe ga je dit raam voorzien van raamdecoratie of eventueel zonwering? Omdat wij nog niet zo lang in ons nieuwe huis wonen, hangt er bij ons nog even de gezellige eucalyptus ring in van de kerst Maar gelukkig bestaat er inmiddels een fantastische oplossing voor het bekleden van ronde ramen. Benieuwd naar ons advies? Lees dan snel verder.

Maatwerk

Ronde ramen zijn nog niet echt een musthave op ieders woonlijstje: simpelweg omdat het heel lastig is om hier geschikte raamdecoratie voor te vinden. Juist omdat het zo’n lastige vorm is en deze niet vaak voorkomt, ontkom je er niet aan om maatwerk aan te schaffen. Maar we beloven je: daar ga je geen spijt van krijgen!

Shutters

Shutters zijn uitermate geschikt voor ramen in een bijzondere vorm, zoals een rond raam. Deze worden volledig op maat gemaakt bij Jasno® en kunnen dus in iedere vorm gemaakt worden, waaronder ook in de ronde vorm.

  • Shutters zijn geschikt voor ronde ramen
  • Shutters zijn geschikt voor toogramen
  • Shutters zijn geschikt voor ovale ramen

Heb je een raam in een andere vorm, zoals een driehoekraam, een schuin raam, of nog een andere vorm? Ook voor deze ramen is het mogelijk om shutters op maat te maken.

Ben jij op zoek naar een oplossing voor je bijzonder gevormde raam? Neem dan gerust contact met ons op. De winkel is i.v.m. Covid-19 tijdelijk gesloten, maar we komen graag bij je langs met stalen om je zo goed mogelijk te adviseren.

E: info@kolkmanwonen.nl

T: 0578-574460