Markiezen

Markiezen zorgen voor een heerlijk koele woning in de zomer en zijn tegelijkertijd een prachtige aanwinst voor je huis. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in tal van dessins. Zo ontwerpen we de markiezen volledig naar jouw smaak.

 

Geef een geheel eigen uitstraling aan je woning

Markiezen hebben een geheel eigen uitstraling en geven je woning meteen wat extra klasse. Onze markiezen worden volledig op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Ze zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo kies je zelf het frame, het doek en de biesband.

We begrijpen dat je de materialen en kleuren het liefst zelf even wilt ervaren en voelen. Je bent van harte welkom in onze winkel. We leggen je graag alles uit over onze materialen en de verschillende mogelijkheden. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze.

Laat je inspireren!

Volledig op maat

Alle markiezen worden door ons op maat gemaakt en op een professionele wijze gemonteerd. Zo heb jij nergens omkijken naar en kun je binnen no-time genieten van dat beetje extra luxe!

 

Haal buiten naar binnen

Markiezen staan niet alleen heel mooi, maar houden je huis ook koel. Zo haal jij buiten naar binnen, zonder dat het te warm wordt in huis.