Markiezen

Markiezen zorgen voor een heerlijk koele woning in de zomer en zijn tegelijkertijd een prachtige aanwinst voor je huis. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in tal van dessins. Zo ontwerpen we de markiezen volledig naar jouw smaak.

Een beetje extra klasse

Geef een geheel eigen uitstraling aan je woning

Markiezen hebben een geheel eigen uitstraling en geven je woning meteen wat extra klasse. Onze markiezen worden volledig op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Ze zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo kies je zelf het frame, het doek en de biesband. 

We begrijpen dat je de materialen en kleuren het liefst zelf even wilt ervaren en voelen. Je bent van harte welkom in onze winkel. We leggen je graag alles uit over onze materialen en de verschillende mogelijkheden. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze. 

Laat je inspireren!

Volledig op maat

Alle markiezen worden door ons op maat gemaakt en op een professionele wijze gemonteerd. Zo heb jij nergens omkijken naar en kun je binnen no-time genieten van dat beetje extra luxe!

Haal buiten naar binnen

Markiezen staan niet alleen heel mooi, maar houden je huis ook koel. Zo haal jij buiten naar binnen, zonder dat het te warm wordt in huis.

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

9,2 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Options