Wij zijn Ferdy & Annelieke

.. en sinds 2017 runnen wij met veel passie onze winkel Kolkman Wonen. Benieuwd naar ons verhaal? Lees dan snel verder!

Wij zijn een familiebedrijf met passie voor jouw thuis

Kolkman Wonen is een echt familiebedrijf. Henk Kolkman, de vader van Ferdy, startte ruim 20 jaar geleden samen met zijn vrouw de Stoffeerderij Kolkman. Vanuit de schuur bij huis hebben zij hier jaren lang klanten blij gemaakt. Negen jaar geleden groeiden ze uit hun jasje en verhuisden ze naar de winkel waar we nu nog steeds zitten, in Vaassen. Henk wordt – net als iedereen – elke dag weer een dagje ouder en daarom hebben wij het bedrijf in 2017 met veel liefde overgenomen. Sinds januari 2022 is het tijd voor een nieuwe stap: we gaan namelijk volledig over op advies aan huis. Alles hierover lees je in onze blog.

Onze missie

Je kunt bij Kolkman Wonen terecht voor alles aan en in je huis. We hebben een ruim assortiment aan vloeren, van een mooie basic PVC vloer tot betondesign volgens de laatste trend. We kijken samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden. Ook vertellen we je altijd de voor- en nadelen, zodat je altijd een vloer vind die écht bij je past. Bij een nieuwe frisse vloer hoort natuurlijk ook een mooie trap die de show steelt in je huis. Daarom voeren wij ook traprenovaties uit zodat alles in jouw huis klopt!

We maken je huis klaar voor de zomer

Wij maken jouw huis graag ‘ready’ voor de zomer. We hebben verschillende soorten zonwering en horren in ons assortiment, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Alle zonwering en horren worden op maat gemaakten vakkundig gemonteerd door onze Ferdy.

Ferdy is samen met Annelieke de eigenaar van Kolkman Wonen. Altijd vrolijk, maar ook een harde werker die enorm technisch is. Daarnaast denkt Ferdy oplossingsgericht en is hij nooit voor een gat te vangen. Samen met zijn buddy Délano zorgt hij voor het plaatsen van de woningstoffering.

Annelieke runt samen met Ferdy Kolkman Wonen. Een energiek, vrolijk en bovenal eerlijk persoon die altijd op zoek is naar wat het beste past bij de behoefte van de klant. Ook Annelieke is een harde werker en zet graag net dat extra stapje, om de ervaring voor de klant nóg prettiger te maken.