Plissés

Plissés hebben een zigzag structuur en zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van lichtdoorlatendheid. Ook verkrijgbaar in het Top Down Systeem, waardoor je kunt spelen met lichtinval.

Transformeer je woning

Een chique manier om het licht te reguleren

Lichtinval perfect te regelen

Door het handige Top Down Systeem kun je plissés overal halverwege je raam hangen. Zo bepaal je zelf de lichtinval in huis.

Optimale privacy

Wil je de plissés liever helemaal dicht? Of wil je het oogcontact met mensen op de straat vermijden? Het kan allemaal.

Strakke uitstraling op draai- en kiepramen

Soms is het lastig om geschikte raamdecoratie te vinden voor draai- en kiepramen. Plissés zijn hier perfect voor!

Goede isolatie

Plissés houden in de winter de warmte binnen, en in de zomer de warmte buiten. Goed voor de natuur én voor jouw portemonnee!

Laat je inspireren!

Privacy zoals jij het wilt

Door het Top-Down Systeem hang je plissés precies zoals je wilt. Helemaal open of juist dicht. Halverwege het raam voor een speels effect, of precies op ooghoogte om contact met de straat te verminderen.

Details

Plissés hebben een zigzagstructuur, wat ze direct een luxe uitstraling geeft. Ze bewegen geruisloos langs de smalle draden aan het raam.

Geschikt voor ieder raam

Plissés zijn toepasbaar op ieder raam. Ook op een draai- of kiepraam, maar ook op bijvoorbeeld deuren. Het is een oplossing voor iedereen!

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options