Raamdecoratie die je huis écht af maakt

Raamdecoratie op maat laten maken door een specialist? We helpen je graag. Ondek ons uitgebreide assortiment, van duettes tot gordijnen en van duo-rolgordijnen tot shutters. We hebben alle voorbeelden in de winkel hangen. Samen met jou kijken we welk type raamdecoratie het meest bij jouw wensen past.

Duette Shades

Plissés

Gordijnen

Vouwgordijnen

Shutters

(Duo)rolgordijnen

Houten jaloezieën

Jaloezieën

Silhouette Shades

Raamdecoratie op maat laten maken door een specialist..

Hoe maak ik de juiste keuze?

Samen met jou kijken we welke raamdecoratie voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld graag verduisterende gordijnen, of juist liever lichtdoorlatende duettes? Wil je graag de warmte in de zomer buiten houden en in de winter juist de warmte binnen? Voor al deze wensen zijn verschillende oplossingen te vinden.

Zo bekijken we samen wat voor jou relevant is en zoeken daar de perfecte raamdecoratie bij! We helpen je graag in de winkel onder het genot van een heerlijke kop koffie. Uiteraard komen we alles zelf inmeten bij je thuis, zodat hetgeen wat je kiest ook écht toegevoegde waarde heeft voor je huis!

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options