Raamdecoratie die je huis écht af maakt

Raamdecoratie op maat laten maken door een specialist? We helpen je graag. Ondek ons uitgebreide assortiment, van duettes tot gordijnen en van duo-rolgordijnen tot shutters. We komen graag met stalen bij je langs, dan kijken we samen welk type raamdecoratie het meest bij jouw wensen past.

Duette® shades geven een perfect evenwicht tussen privacy en licht. Ze zijn zacht, duurzaam en energiebesparend. Ook verkrijgbaar in het Top Down Systeem, waardoor je ze makkelijk halverwege je raam kunt hangen.

Duette® shades

Plissés hebben een zigzag structuur en zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van lichtdoorlatendheid. Ook verkrijgbaar in het Top Down Systeem, waardoor je kunt spelen met lichtinval.

Plissés

Gordijnen, wie kent ze niet. Ze geven sfeer, warmte en verbeteren de akoestiek. Binnen elke categorie hebben we uitgebreide keuze in onze bus, van inbetweens tot overgordijnen.

Gordijnen

Vouwgordijnen geven veel sfeer. Ons atelier kan van elk type gordijn een vouwgordijn maken, dus de keuze is enorm! Naast stof- en kleurkeuze zijn er nog verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de onderrand en de baleinen.

Vouwgordijnen

Shutters zijn een echte kers op de taart voor elke ruimte. Je kunt de lichtinval perfect reguleren en ze geven een ruimte super veel charme en sfeer. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en ook nog eens voor ramen in aparte vormen.

Shutters

Rolgordijnen zijn er in tal van kleuren, dessins en transparantie. Daarmee past een rolgordijn in allerlei verschillende ruimtes, van een vrolijke kinderkamer tot een ingetogen werkkamer. Een duo-rolgordijn speelt daarnaast nog met de lichtinval.

(Duo)rolgordijnen

Houten jaloezieën zorgen voor een warm en sfeervol gevoel in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, maar ook in wit, zwart, of een andere kleur. Ook de lamelbreedte en ladderband zijn aan te passen naar jouw wensen.

Houten jaloezieën

Functioneel en tijdloos! Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en lamelbreedtes. Net als met houten jaloezieën kan lichtinval perfect gereguleerd worden. Handig als je last hebt van lichtinval op je computer bijvoorbeeld.

Jaloezieën

Hoe maak ik de juiste keuze?

Samen met jou kijken we welke raamdecoratie voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld graag verduisterende gordijnen, of juist liever lichtdoorlatende duettes? Wil je graag de warmte in de zomer buiten houden en in de winter juist de warmte binnen? Voor al deze wensen zijn verschillende oplossingen te vinden.

Zo bekijken we samen wat voor jou relevant is en zoeken daar de perfecte raamdecoratie bij! We komen graag met stalen bij je langs voor advies aan huis. Zo hebben we alle tijd en aandacht voor je én worden alle technische aspecten meteen duidelijk. Twee vliegen in één klap dus!