Raamdecoratie die je huis écht af maakt

Raamdecoratie op maat laten maken door een specialist? We helpen je graag. Ondek ons uitgebreide assortiment, van duettes tot gordijnen en van duo-rolgordijnen tot shutters. We komen graag met stalen bij je langs, dan kijken we samen welk type raamdecoratie het meest bij jouw wensen past.

Houten jaloezieën zorgen voor een warm en sfeervol gevoel in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, maar ook in wit, zwart, of een andere kleur. Ook de lamelbreedte en ladderband zijn aan te passen naar jouw wensen.

Houten jaloezieën

Gordijnen, wie kent ze niet. Ze geven sfeer, warmte en verbeteren de akoestiek. Binnen elke categorie hebben we uitgebreide keuze in onze bus, van inbetweens tot overgordijnen.

Gordijnen

Duette® shades geven een perfect evenwicht tussen privacy en licht. Ze zijn zacht, duurzaam en energiebesparend. Ook verkrijgbaar in het Top Down Systeem, waardoor je ze makkelijk halverwege je raam kunt hangen.

Duette® shades

Vouwgordijnen geven veel sfeer. Ons atelier kan van elk type gordijn een vouwgordijn maken, dus de keuze is enorm! Naast stof- en kleurkeuze zijn er nog verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de onderrand en de baleinen.
Rolgordijnen zijn er in tal van kleuren, dessins en transparantie. Daarmee past een rolgordijn in allerlei verschillende ruimtes, van een vrolijke kinderkamer tot een ingetogen werkkamer. Een duo-rolgordijn speelt daarnaast nog met de lichtinval.
Shutters zijn een echte kers op de taart voor elke ruimte. Je kunt de lichtinval perfect reguleren en ze geven een ruimte super veel charme en sfeer. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en ook nog eens voor ramen in aparte vormen.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zorgen voor een warm en sfeervol gevoel in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, maar ook in wit, zwart en andere kleuren. Ook de lamelbreedte en ladderband zijn aan te passen naar jouw wensen.

Een rustieke uitstraling met natuurlijk materiaal.

Houten jaloezieën zijn dicht de perfecte isolator. In de winter houden ze de kou buiten en in de zomer blijft het binnen lekker koel.

Jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in lichte kleuren. Leuke tip: voor een extra lichte ruimte kun je het zonlicht laten reflecteren op de lamellen. Zo creëer je prachtig daglicht, gewoon in je huis.

Gordijnen

Gordijnen, wie kent ze niet? Ze geven sfeer, warmte en verbeteren de akoestiek in de ruimte. Van een zachte luchtige inbetween tot een prachtig velvet overgordijn en van een bijna transparante vitrage tot een stoer geweven dessinstof, er is van alles mogelijk!

Een échte sfeermaker voor elke ruimte.

Met deze lichtdoorlatende gordijnen creëer je een luxe sfeer in huis. Qua stofdikte zitten inbetweens tussen gordijnen en vitrage in.

Vitrage geeft van oudsher meer privacy, terwijl het wel daglicht doorlaat. Deze gordijnen zijn vaak wit, maar zijn tegenwoordig ook in allerlei verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

Overgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende stoffen, kleuren en dessins. Van een dikke velours tot een stoere jute-achtige stof: we hebben gigantisch veel keus!

Duette® shades

Duette® shades geven een perfect evenwicht tussen privacy en licht. Omdat duette shades verkrijgbaar zijn in verschillende mate van transparantie én in verschillende mate van isolerend vermogen, kun je met duette® shades alle kanten op in je hele huis!

Lief voor de natuur én je portemonnee.

Duette® shades zijn ook verkrijgbaar in verduisterende stof, wat ze geschikt maakt voor de slaapkamer. Daarnaast houd je in de zomer nog eens de warmte buiten en in de winter houd je het binnen behaaglijk.

Duette® shades lenen zich enorm goed om toe te passen op verschillende plekken in huis. Niet alleen door de keuze in transparantie en isoleren vermogen maar ook door de vele bedieningsmogelijkheden. In een dakraam, een raam met een punt of een lichtkoepel: de Duette® shades kan overal toegepast worden!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven veel sfeer. Ons atelier kan van elk type gordijn een vouwgordijn maken, dus de keuze is enorm! Naast stof- en kleurkeuze zijn er nog verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de onderrand en de baleinen. Zo wordt het écht jouw gordijn!

Ontwerp jouw vouwgordijn helemaal naar jouw smaak. 

Vouwgordijnen geven een gezellige sfeer aan iedere ruimte door hun elegante uitstraling.

Onze vouwgordijnen zijn tot in detail afgewerkt. De bovenrails bieden een strakke look, waarbij je kunt kiezen uit honderden prints. Of ga je liever voor een effen kleur?

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in tal van kleuren, dessins en transparantie. Daarmee past een rolgordijn in allerlei verschillende ruimtes, van een vrolijke kinderkamer tot een ingetogen werkkamer. Een duo-rolgordijn speelt daarnaast nog met de lichtinval.

Functioneel én modieus.

Rolgordijnen hebben genoeg keuze in transparantie. Zo past een rolgordijn in elke ruimte.

Rolgordijnen zijn alles behalve saai. Hier zorgt het rolgordijn voor een rustieke sfeer in de woonkamer.

Shutters

Shutters zijn een echte kers op de taart voor elke ruimte. Je kunt de lichtinval perfect reguleren en ze geven een ruimte super veel charme en sfeer. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en ook nog eens voor ramen in aparte vormen

Verhoog de waarde van je woning met luxe shutters.

Heb je een rond raam in huis? Geen probleem! Shutters zijn zelfs zó te maken dat ze in een rond raam passen.

Shutters zijn ook een prachtige oplossing voor tuindeuren. In de warme zomerdagen hou je de deuren de hele dag open; de shutters kun je zo plaatsen zoals je wilt. Het geeft je tuin en huis nét dat beetje extra.

Met de tilterstok bepaal je zelf de privacy en lichtinval in de ruimte. Dat maakt shutters ook zeer geschikt voor de badkamer. Geniet in alle rust van je privacy!

 

Hoe maak ik de juiste keuze?

Samen met jou kijken we welke raamdecoratie voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld graag verduisterende gordijnen, of juist liever lichtdoorlatende duettes? Wil je graag de warmte in de zomer buiten houden en in de winter juist de warmte binnen? Voor al deze wensen zijn verschillende oplossingen te vinden.

Zo bekijken we samen wat voor jou relevant is en zoeken daar de perfecte raamdecoratie bij! We komen graag met stalen bij je langs voor advies aan huis. Zo hebben we alle tijd en aandacht voor je én worden alle technische aspecten meteen duidelijk. Twee vliegen in één klap dus! 

Vraag een offerte aan