Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in tal van kleuren, dessins en transparantie. Daarmee past een rolgordijn in allerlei verschillende ruimtes, van een vrolijke kinderkamer tot een ingetogen werkkamer. Een duo-rolgordijn speelt daarnaast nog met de lichtinval.

De perfecte combinatie

Functioneel én modieus

Past in elk interieur

Door de keuze tussen transparantie, semi-transparante of verduisterende stoffen, past een rolgordijn in vrijwel elke ruimte in huis of op kantoor.

Verkrijgbaar in tal van dessins

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende stoffen met verschillende kleuren en dessins. De keuze is reuze!

Gemakkelijk schoon te maken

Als je kiest voor een Dustblock behandelde stof, is het rolgordijn super makkelijk schoon te maken en dus ook geschikt voor de badkamer of keuken!

Slimme bedieningsmogelijkheden

Rolgordijnen hebben tegenwoordig slimme bedieningsmogelijkheden, waarmee jij vanuit de bank je rolgordijnen gemakkelijk kunt laten zakken.

Laat je inspireren!

Duo-rolgordijnen

Een rolgordijn waarbij twee stoffen geruisloos langs elkaar heen bewegen. Zo bepaal jij zelf de lichtinval en privacy in huis!

Transparant, semi-transparant of verduisterend

Rolgordijnen hebben genoeg keuze in transparantie. Zo past een rolgordijn in elke ruimte.

Voor een rustieke woonkamer

Rolgordijnen zijn alles behalve saai. Hier zorgt het rolgordijn voor een rustieke sfeer in de woonkamer.

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

9,2 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Options