Screens

De vlakhangende, zonwerende stof van screens zorgt ervoor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De vlakke montage tegen de gevel geeft ook nog eens veel privacy en het bespaart veel ruimte! Moeten we je nog meer vertellen?

De perfecte combinatie

Houd de warmte buiten zonder het donker te maken

Ideale manier om warmte te weren

Screens houden de warmte buiten. Simpel toch? Zo houd jij het lekker koel binnen!

Goede isolatie

Besparen op je energierekening? Screens zorgen voor een goede isolatie van je huis!

Nog genoeg licht in huis

Screens laten nog genoeg licht door om binnen te leven in de zomer. Je hoeft dus nog geen lampen aan te doen.

Strakke uitstraling

Screens vallen vlak langs het raam, wat je woning een strakke uitstraling geeft.

Laat je inspireren

Perfecte isolatie

Screens houden de warmte buiten in de zomer en in de winter de warmte binnen. Goed voor de wereld én goed voor de portemonnee dus!

Een strakke uitstraling

Screens vallen strak langs je ramen, wat zorgt voor een strakke uitstraling aan je huis.

Hou het licht binnen

Met screens weer je de warmte van de zon, maar hou je het wel lekker licht binnen. Ideaal dus, zo kun je de lampen lekker uit laten in de zomer!

Klantvriendelijk en denken met je mee

Wij lieten een zonnescherm plaatsen door Kolkman wonen. Goed en eerlijk advies gekregen over de mogelijkheden tot plaatsing. Ook de esthetische kant werd hierin meegenomen. Zeer tevreden.

Rianne Haasjes - Apeldoorn

Deskundig en vriendelijk

Bij Kolkman denken ze altijd met je mee, prettig voor als je zelf minder verstand hebt van laminaat, pvc of andere constructie processen. Ook in de open communicatie naar haar klanten toe is Kolkman erg goed.

Pjotr - Apeldoorn

Een perfecte vloer, inclusief goede advisering en ondersteuning.

Nadat het design en materiaalkeuze in een gratis aangeboden woonadviesgesprek was bepaald, kon de vloer geleverd worden. Echter, door een derde was de vloer voor vloerverwarming gefreesd en bij het dichten van de buizentunnels was door de betrokken aannemer een foutief advies gegeven over de benodigde procedure en de juiste mortel. Kolkman Wonen constateerde dat, gaf advies over het uitnemen van de verkeerde dichting, en paste haar planning zodanig aan, dat het leggen ven de PVC-stroken met een minimum aan vertraging en een optimaal resultaat kon worden afgewerkt! Echt heel veel steun om het project met goed resultaat en zo gering mogelijk tijdverlies af te ronden. Wij zijn erg dankbaar voor de service en kwaliteit die geleverd werd.

Roelof Oudman - Apeldoorn

Goede service en uitstekende kwaliteit

Wij hebben raambekleding, horren en rolluiken laten plaatsen door Kolkman. Vanaf de bestelling tot de levering en montage zijn wij goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles is vakkundig gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden Kolkman dan ook van harte aan. In de toekomst zullen wij zeker weer terugkomen!

Anne - Arnhem

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Goede service en zeer goed werk

Heb bij de firma Kolkman mijn gehele woning van gordijnen laten voorzien. De gordijnen zijn zeer mooi gemaakt en vakkundig bevestigd. Zeer goede en prettige kontakten. Een bedrijf om aan te raden.

Gerrit - Vaassen

Uitstekende service

In onze zoektocht naar een goede vloer voor de bovenverdieping zijn we door Kolkman Wonen zeer goed geadviseerd. Belangrijk vonden wij dat het een geluidsdempende vloer zou zijn (houten draagvloer in de woning) en er werd gelijk meegedacht. Daardoor voor een andere vloer (PVC) gekozen dan dat we zelf eerder in gedachten hadden. Bij ons thuis professioneel ingemeten en nog verder geadviseerd. Snel en vakkundig gelegd. Wij zijn nu trotse eigenaren van een prachtig afgewerkte PVC vloer in visgraat gelegd met bies. Ferdy en Annelieke, ontzettend bedankt voor onze mooie vloer!

Ron - Apeldoorn

Advies aan huis, een fantastische oplossing!

“We hadden al een tijdje in ons hoofd dat we wat anders wilden met ons interieur maar we wisten steeds maar niet wat. Nadat we al maanden vanuit huis werkten, besloten we dat we na de feestdagen toch echt ons interieur aan gingen pakken. En toen sloten de winkels….

Al snel zag ik op de Facebookpagina van Kolkman Wonen dat zij interieuradvies aan huis gaven. Ideaal leek me. Ik heb een mailtje gestuurd en nog diezelfde dag belde Annelieke om door te spreken wat onze wensen waren. Door hele gerichte vragen, werd voor ons steeds helderder waar we wat mee wilden. Haar tip om op Pinterest ideeen op te doen vóórdat zij kwam, hebben we ter harte genomen.

Toen Annelieke een paar dagen later bij ons langs kwam met allerlei stalen, ging zij heel systematisch te werk. Ruimte voor ruimte bespraken we wat de voornaamste functie was en wat we graag wilden bereiken. Met die wensen wist Annelieke meteen wat goede stalen te laten zien waardoor we al snel het gevoel kregen ‘dit gaat wel goed komen’.

Na het uitgebreide gesprek heeft Annelieke meerdere stalen voor ons opgevraagd die netjes naar ons thuis werden verstuurd. Uit die stalen hebben we een keuze gemaakt waarmee Annelieke een offerte voor ons heeft gemaakt.

De prijs was super redelijk, de hulp heel fijn en dus hebben wij meteen akkoord gegeven om alles te gaan regelen. Nu is het alleen nog maar wachten tot de vloer en alle raamdecoratie binnen zijn!”

Dhr. en Mevr. Rombouts - Vaassen

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

9,2 92 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden