Silhouette Shades

Silhouette Shades® geven prachtig strijklicht langs de lamellen, wat de ruimte direct een luxe uitstraling geeft. Het is een authentiek en uniek product op de markt!

Geniet van lichtvriendelijke stoffen

Authentieke raamdecoratie met prachtig daglicht

Bescherming van meubels en vloer

Silhouette Shades houden 99% van de UV-straling tegen, zodat jouw meubels en vloer mooi blijven.

Prachtig strijklicht langs de lamellen

Silhouette Shades zijn gemaakt van hoogwaardige garen, wat een prachtig strijklicht creëert.

Een ruim kleurenpalet

Silhouette Shades zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren. Van neutrale kleuren tot frisse pasteltinten.

Slimme bedieningsmogelijkheden

Wil je je shades dicht doen vanaf de bank? Dat kan! Silhouette Shades kunnen gecombineerd worden met Powerview Motorisation®, waardoor jij met een afstandsbediening je shades laat zakken of juist op trekt.

Laat je inspireren!

Unieke details

Silhouette shades bestaan uit lamellen die het licht gelijkmatig verdelen over de kamer. Ze worden gemaakt van lichtvriendelijke stoffen, terwijl het felste licht wordt weggefilterd.

Verkrijgbaar in prachtige kleuren

Silhouette Shades zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren. Van klassieke en neutrale tinten tot trendy kleuren, zoals lichte pasteltinten. Het kan allemaal!

Bescherm je meubels

Silhouette Shades houden het zonlicht tegen, zodat er tot 25% minder warmte binnen komt. Wil je UV-straling helemaal blokkeren? Dat kan! Gesloten shades houden namelijk 99% van de UV-stralen teen, waardoor jouw meubels en vloer worden beschermd.

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options