Een stairway to heaven, dat je toch?

Bij Kolkman Wonen kun je terecht voor hoogwaardige traprenovaties. Vaak is de trap het ondergeschoven kindje in het interieur. Een traprenovatie klinkt voor veel mensen als chaos, maar dat is helemaal niet nodig. Wij maken van jouw versleten of saaie trap een échte eyecatcher. En dat doen we zonder hak- of breekwerk! Hoe? Lees snel verder!

Een trap met tapijt is heerlijk zacht aan de voetjes en zorgt voor veel minder contactgeluid dan een onbeklede trap. In onze bus hebben we een enorme keuze aan tapijt dat specifiek geschikt is voor iedere trap. Van hoog- tot laagpolig, van donker tot licht.

Trap met tapijt

Vaak zijn trappen gemaakt van een zachtere houtsoort waardoor ze snel slijten. Raar eigenlijk als je bedenkt hoeveel er op een trap wordt gelopen! Wij pakken de trap als het ware, zodat hij weer tegen een stootje kan. Ook maken we hem onderhoudsvriendelijk en hygienisch.

Traprenovatie

Geniet jij ook zo graag van de frisse buitenlucht? Wij ook, maar dan wel het liefst zónder vervelende insecten en een verbrande huid. Bij ons vind je een ruim assortiment zonwering en luxe horren.

Trapleuning

Een geheel nieuwe trap zonder hak- en breekwerk: het kan!

Toe aan een nieuwe trap? Wij snappen heel goed dat je dan geen zin hebt in een uit-de-hand-gelopen bouwval. Bij Kolkman Wonen is dit niet nodig! Wij bekleden de trap met tapijt of hoogwaardige overzettreden. Zo pakken we de trap als het ware in. Ook de stootborden en de onderkant van de treden bekleden we, zodat het een mooi geheel wordt.

Hiervoor gebruiken wij alleen materialen van A-kwaliteit: Europees eiken, Zwitsers PVC en Duits laminaat. Een traprenovatie is mogelijk voor zowel open als dichte trappen. We laten een hygiënische en onderhoudsvriendelijke trap achter, waar je heel lang plezier van zult hebben!