Traprenovatie laten doen

Specialisten de traprenovatie laten doen, zorgt ervoor dat je trap op een professionele en snelle manier weer in perfecte staat is. Vaak zijn trappen gemaakt van een zachtere houtsoort waardoor ze snel slijten. Raar eigenlijk als je bedenkt hoeveel er op een trap wordt gelopen! Wij pakken de trap als het ware in, zodat hij weer tegen een stootje kan. Ook maken we hem onderhoudsvriendelijk en hygienisch.

Wat onze klanten zeggen

In 1 woord goedB Fiets - Emst - september 22, 2022
Lees verder
In 1 woord goed
Vriendelijk en professioneel geholpenHarold - Apeldoorn - september 15, 2022
Lees verder
Goed geholpen met het uitzoeken van gordijnen, zonwering en schermen. En alles is netjes gemonteerd.
PerfectLouise - Feskens - augustus 23, 2022
Lees verder
Prima werk en materialen
Previous
Next

Jou oude, versleten trap als herboren!

Voor de bekleding heb je keuze uit laminaat (HPL), PVC of Eiken. Daarnaast is er keuze uit een groot scala kleuren en afwerkingen.

We begrijpen dat je de materialen en kleuren het liefst zelf even wilt ervaren en voelen. We komen daarom graag met stalen en leggen je graag alles uit over onze materialen, de verschillende mogelijkheden en de voordelen van een traprenovatie laten doen door experts. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze.

We komen vrijblijvend bij je thuis met alle benodigde informatie. Op die manier kun je goed beoordelen of het ook werkelijk past bij je huidige vloer. Wij kunnen dan gelijk inmeten voor een offerte op maat.