Altijd een vloer die past bij jouw identiteit

Bij Kolkman Wonen kies je altijd een vloer die helemaal bij jou past. We hebben een groot assortiment vloeren, van PVC en tapijt tot marmoleum of vinyl.

PVC is dé gemaksvloer. Makkelijk te onderhouden, duurzaam en net zo mooi als echt hout of steen. Met een rijk aanbod aan kleuren en patronen kan je je vloer helemaal zelf samenstellen.

PVC

Tegenwoordig is vinyl verkrijgbaar in allerlei gave dessins, van houtlook tot betonlook. Vinyl is een onderhouds- en budgetvriendelijke vloer met een gave look. Win win dus!

Vinyl

Ga je voor comfort, dan ga je voor tapijt. Heerlijk zacht aan de voetjes en het biedt daarnaast perfecte (geluid)isolatie. Ook gaat vloerbedekking ronddwarrelende stofjes te lijf.

Tapijt

Ook wel de stille vloer genoemd. Een novilon vloer heeft een geluiddempende werking. Heel onderhoudsvriendelijk, toepasbaar in elke ruimte en verkrijbaar in vele toffe designs.

Novilon

Altijd al je eigen vloerkleed willen ontwerpen? Sinds kort kan dat bij Kolkman Wonen. Van afmeting en vorm tot materiaal: het is helemaal aan jou! En dat met stoffen van de hoogste kwaliteit.

Customize vloerkleden

Nieuwe vloer, nieuwe plinten. Op die manier komt je nieuwe vloer namelijk écht goed tot zijn recht! We leveren plinten in verschillende vormen en kleuren zodat er voor iedereen de perfecte plint tussen zit.

Plinten

Yes, je huis is klaar! Tijd voor een goede deurmat met een goed borstelend vermogen en veel wateropname. Op maat gemaakt en daardoor toepasbaar in elke gang of entree.

Deurmatten

Hoe gaat dat dan?

We helpen we je graag bij het kiezen van een vloer die perfect aansluit bij jouw wensen en dagelijkse leven. Maak je geen zorgen over het budget. Wij hebben voor elk budget een mooie en passende vloer. Nadat we de mogelijkheden hebben besproken, begint het leukste werk! Binnen elk type vloer kun je kiezen uit vele verschillende kleuren en soorten. Keuzestress? We komen graag met stalen bij je langs voor advies aan huis. Zo hebben we alle tijd en aandacht voor je én worden alle technische aspecten meteen duidelijk. Twee vliegen in één klap dus!