Customize vloerkleden

Heb je nu altijd al je eigen vloerkleed willen ontwerpen? Sinds kort kun je bij Kolkman Wonen je vloerkleed helemaal zelf samen stellen, van stof tot kleur en van vorm tot afwerking. Zo krijg jij een geheel persoonlijk vloerkleed van hoge kwaliteit.

StalenserviceVraag offerte aan

Een uniek tapijt van uitzonderlijk hoge kwaliteit

Sinds kort werken wij samen met JAB ANSTOETZ, een middelgroot familiebedrijf dat staat voor stijlvol leven. Waarom we voor dit bedrijf hebben gekozen? Sinds 1946 wordt dit bedrijf al geassocieerd met kostbare stoffen en zijn ze een van de meest gerenommeerde textielredacteurs binnen de branche, met unieke ontwerpen, kwaliteiten en kleuren. Je bent dus verzekerd van een uniek tapijt van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Bij JAB ANSTOETZ geef jij zelf een persoonlijke touch aan je tapijt. Je hebt namelijk de keuze uit een gigantisch aantal verschillende stoffen en kunt het tapijt helemaal op maat laten maken. Als kers op de taart heb je nog ruime keuze uit een uitgebreide reeks afwerkingsopties die beschikbaar zijn voor je droomtapijt: van puristische overlock-randen tot klassieke franjes. Ook creëert het bedrijf bijzondere, ongebruikelijke materiaalcombinaties zoals zijdezachte, glanzende gehaakte randen in combinatie met een rustiek wolvilten tapijt.

Inspiratie opdoen?