Assortiment

Op zoek naar de beste interieurspecialist in Vaassen? Bij Kolkman Wonen kun je terecht voor alles aan én in je huis. We leggen prachtige vloeren, voorzien je woning van luxe raamdecoratie en decoreren je huis met de allerleukste woonaccessoires!

Vloeren

Ga je voor PVC, of toch liever voor vloerbedekking? Bij Kolkman Wonen vind je een ruime keuze aan vloeren. Hoge kwaliteit staat hierbij voorop. We hebben vloeren voor ieder budget, zodat er voor iedereen iets bij zit.

Raamdecoratie

Raamdecoratie maakt je woning echt af. We hebben een ruim assortiment raamdecoratie, van gordijnen tot jaloezieën en duettes. Deze komen we met zorg bij je inmeten en ophangen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

Trappen

Is jouw trap aan een make-over toe? Wij renoveren jouw trap zonder hak- en breekwerk. Dus geen chaos in huis, maar gewoon binnen no-time een gerenoveerde trap die voelt als nieuw! Dat wil toch iedereen?

Zonwering en horren

Geniet jij ook zo graag van de frisse buitenlucht? Wij ook, maar dan wel het liefst zónder vervelende insecten en een verbrande huid. Bij ons vind je een ruim assortiment zonwering en luxe horren. Zo geniet jij extra van deze zomer.

Woonaccessoires

Misschien ken je ons nog van Lief Bij Liek. Deze leuke woonaccessoires zijn inmiddels flink uitgebreid. Van kaarsen tot dromenvangers en van tassen tot vette posters. Zo makan we van iedere ruimte een feestje!

Meubelverf

Vind jij het, net als wij, supertof om een oud kastje of ander meubel te pimpen? Maak van jouw oude of lelijke kast een echte eye-catcher met de Fusion Mineral Paint®! Deze zijn verkrijgbaar in de winkel.

Advies nodig voor het inrichten van een woning of bedrijfspand? Boek online je afspraak in de winkel.