Zonneschermen

Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle blijft over de temperatuur in huis en op het terras. Het ideale zonnescherm stel je compleet zelf samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het doek.

Volop mogelijkheden

Van knikarmscherm tot uitvalscherm

Ideale warmtewering

Zonneschermen houden de warmte tegen, zodat de temperatuur zowel in huis als op het terras aangenaam blijft.

Lekker buiten zitten in de schaduw

Geniet je graag van de buitenlucht, maar zit je liever niet pal in de zon? Een zonnescherm biedt hier de perfecte mogelijkheid voor!

Enorme keuze in dessins

Ook voor zonneschermen kun je kiezen tussen tal van kleuren en dessins. Zo wordt jouw zonnescherm volledig aangepast op jouw smaak.

Laat je inspireren!

Mooie technologie

Zonneschermen zijn tegenwoordig heel goed elektrisch te bedienen. Zo stel jij je zonnescherm precies in zoals jij wilt en dat vanaf de bank!

Vele dessins

Onze zonneschermen zijn verkrijgbaar in tal van dessins, zodat je deze volledig kunt laten aansluiten op je interieur!

Verleng je 'binnen'

Heerlijk toch, openslaande deuren naar je terras met een zonnescherm op maat? Zo verleng jij je ‘binnen’ een stuk naar buiten.

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options