Op een rijtje: alle voordelen van Duette Shades

25-08-21 | Raamdecoratie

Duettes (officieel Duette Shades) zijn nog lang niet iedereen bekend. Deze hippe raambekleding heeft – naast het feit dat het chic staat – enorm veel voordelen voor je huis. In deze blog zet ik alle voordelen voor je op een rij!

Alle voordelen op een rijtje:

Duettes geven een perfect evenwicht tussen privacy en licht. Ze verminderen de inkijk, zonder dat de ruimte daglicht verliest. 

Je hebt zelf de regie in handen. Duettes zijn namelijk te verkrijgen met het top-down systeem, waarmee je de duettes makkelijk halverwege je raam hangt. Of waar jij hem ook wilt 😉

Door de honingraat structuur is een duette extra isolerend. Dat betekent dat hij in de winter de kou tegenhoudt – en in de zomer de warmte buiten laat. En dat is ook nog eens goed voor je portemonnee 😉

Duettes zijn bij uitstek geschikt voor draai- en kiepramen. Vaak vinden mensen het lastig om geschikte raambekleding te vinden voor draai- en kiepramen, en dat is het ook. Zit jij ook met dit probleem? Dan zijn duettes een hele goede optie! Ze worden op maat gemaakt en sluiten naadloos aan op jouw draai- en kiepramen.

Duette Shades zijn ook verkrijgbaar in verduisterende stof. Perfect voor de slaapkamer dus!

Met duettes kun je de ruimte helemaal jouw smaak geven. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in tal van kleuren en patronen, wat je huis nét die persoonlijke touch geeft.

Meer weten?

Wil je meer weten over Duette Shades of wil je een vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, of bel even naar de winkel. We zijn bereikbaar op 0578-574460. 

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte? Dat kan! Vul hier je wensen in, dan ontvang je binnen 5 dagen vrijblijvend een offerte op maat. 

Adres

Kolkman Wonen

Deventerstraat 15A

8171AA Vaassen

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten