Een stairway to heaven, dat wil je toch?

Bij Kolkman Wonen kun je terecht voor hoogwaardige traprenovaties. Wij maken van jouw versleten of saaie trap een échte eyecatcher. En dat doen we zonder hak- of breekwerk!  

Trap met tapijt

Traprenovatie

Trapleuningen

Een nieuwe trap zonder chaos

Een geheel nieuwe trap zonder hak- en breekwerk: het kan!

Toe aan een nieuwe trap? Wij snappen heel goed dat je dan geen zin hebt in een uit-de-hand-gelopen bouwval. Bij Kolkman Wonen is dit niet nodig! Wij bekleden de trap met tapijt of hoogwaardige overzettreden. Zo pakken we de trap als het ware in. Ook de stootborden en de onderkant van de treden bekleden we, zodat het een mooi geheel wordt. Hiervoor gebruiken wij alleen materialen van A-kwaliteit: Europees eiken, Zwitsers PVC en Duits laminaat. Een traprenovatie is mogelijk voor zowel open als dichte trappen. We laten een hygiënische en onderhoudsvriendelijke trap achter, waar je heel lang plezier van zult hebben!

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

9,2 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Options