Een stairway to heaven, dat wil je toch?

Bij Kolkman Wonen kun je terecht voor hoogwaardige traprenovaties. Vaak is de trap het ondergeschoven kindje in het interieur. Een traprenovatie klinkt voor veel mensen als chaos, maar dat is helemaal niet nodig. Wij maken van jouw versleten of saaie trap een échte eyecatcher. En dat doen we zonder hak- of breekwerk! Hoe? Lees snel verder!

Vaak zijn trappen gemaakt van een zachtere houtsoort waardoor ze snel slijten. Raar eigenlijk als je bedenkt hoeveel er op een trap wordt gelopen! Wij pakken de trap als het ware, zodat hij weer tegen een stootje kan. Ook maken we hem onderhoudsvriendelijk en hygienisch.
Een trap met tapijt is heerlijk zacht aan de voetjes en zorgt voor veel minder contactgeluid dan een onbeklede trap. In onze bus hebben we een enorme keuze aan tapijt dat specifiek geschikt is voor iedere trap. Van hoog- tot laagpolig, van donker tot licht.

Traprenovatie laten doen

Specialisten de traprenovatie laten doen, zorgt ervoor dat je trap op een professionele en snelle manier weer in perfecte staat is. Vaak zijn trappen gemaakt van een zachtere houtsoort waardoor ze snel slijten. Raar eigenlijk als je bedenkt hoeveel er op een trap wordt gelopen! Wij pakken de trap als het ware in, zodat hij weer tegen een stootje kan. Ook maken we hem onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Jou oude, versleten trap als herboren!

Voor de bekleding heb je keuze uit laminaat (HPL), PVC of Eiken. Daarnaast is er keuze uit een groot scala kleuren en afwerkingen.

We begrijpen dat je de materialen en kleuren het liefst zelf even wilt ervaren en voelen. We komen daarom graag met stalen en leggen je graag alles uit over onze materialen, de verschillende mogelijkheden en de voordelen van een traprenovatie laten doen door experts. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze.

We komen vrijblijvend bij je thuis met alle benodigde informatie. Op die manier kun je goed beoordelen of het ook werkelijk past bij je huidige vloer. Wij kunnen dan gelijk inmeten voor een offerte op maat.

Trap met tapijt

Kies je voor een trap met tapijt, dan kies je voor een zeer comfortabele trap. Niet alleen is een trap met tapijt lekker zacht aan je voeten, een trap met tapijt is ook nog eens geluiddempend. Ideaal!

Een frisse look met optimaal comfort.

Een trap met tapijt is heerlijk zacht aan de voetjes en zorgt voor veel minder contactgeluid dan een onbeklede trap. In de winkel hebben we een enorme keuze aan tapijt dat specifiek geschikt is voor iedere trap. Van hoog- tot laagpolig, van donker tot licht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag lans met onze winkel op wielen. Je kunt de verschillende stoffen bekijken, zodat jij gegarandeerd de juiste keuze maakt!

Vraag een offerte aan