Welkom!

Wij zijn Ferdy & Annelieke..

.. en sinds 2017 runnen wij met veel passie onze winkel Kolkman Wonen. Benieuwd naar ons verhaal? Lees dan snel verder!

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf met passie voor jóuw thuis

Kolkman Wonen is een echt familiebedrijf. Henk Kolkman, de vader van Ferdy, startte ruim 20 jaar geleden samen met zijn vrouw de Stoffeerderij Kolkman. Vanuit de schuur bij huis hebben zij hier jaren lang klanten blij gemaakt. Zes jaar geleden groeiden ze uit hun jasje en verhuisden ze naar de winkel waar we nu nog steeds zitten, in Vaassen. Henk wordt – net als iedereen – elke dag weer een dagje ouder en daarom hebben wij het bedrijf in 2017 met veel liefde overgenomen. Gelukkig kunnen we nog altijd rekenen op de hulp van Henk en kan hij nog steeds genieten van de winkel en het fantastische vak!

Een leuk verhaaltje over

Onze missie

Je kunt bij Kolkman Wonen terecht voor alles aan en in je huis. We hebben een ruim assortiment aan vloeren, van een mooie basic PVC vloer tot betondesign volgens de laatste trend. We kijken samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden. Ook vertellen we je altijd de voor- en nadelen, zodat je altijd een vloer vind die écht bij je past. Bij een nieuwe frisse vloer hoort natuurlijk ook een mooie trap die de show steelt in je huis. Daarom voeren wij ook traprenovaties uit zodat alles in jouw huis klopt!

Je huis zomer ‘ready’

Wij maken jouw huis graag ‘ready’ voor de zomer. We hebben verschillende soorten zonwering en horren in ons assortiment, zodat er voor iedereen iets tussen zit.

Lief bij liek woonaccessoires

In 2017 begon Annelieke haar merk Lief bij Liek met de leukste cadeau’s en woonaccessoires. Wegens succes is  Lief bij Liek in 2018 samengevoegd met Kolkman Wonen. Al deze leukerds vind je nu bij de woonaccessoires!

Mijn vraag aan Kolkman was om de binnenzonwering in mijn nieuwe kantoor te vervangen. Ferdy is bij mij op kantoor gekomen en kwam niet met een of ander verkoopverhaal om een bepaalde zonwering te kopen. Hij stelde mij vragen over uitstraling, hoe moet het overkomen op klanten, waar voel jij je prettig bij, wat is de sfeer van het pand, wat past bij jouw dienstverlening?
Met deze info heeft Ferdy een mooi passend voorstel gedaan. Niet het goedkoopste, maar de prijs - kwaliteit verhouding is meer dan prima!! Ik krijg veel complimenten van mijn klanten over de uitstraling van mijn kantoor. Heel erg blij mee!

Eric Doornik - Apeldoorn

Onze woning geheel voorzien van gordijnen. In de winkel prettig geholpen bij onze keuze. Gordijnen zeer mooi en op precieze maat gemaakt. Deskundige montage en redelijke prijs.

Gerrit - Vaassen

Wij hebben nieuwe raamdecoratie , een traprenovatie en een nieuwe vloer besteld bij Kolkman Wonen. Er wordt goed naar de klant geluisterd en er wordt goed mee gedacht. Het uiteindelijke resultaat is super geworden! Alles is super afgewerkt. Wij zijn er heel erg blij mee!

Rensy - Apeldoorn

Vanaf het moment dat we de winkel in kwamen lopen hebben we een prettig gevoel bij jullie gehad. Daardoor direct alles wat we rondom raambekleding ooit nog eens wilden maar direct aangeschaft. Fijne, snelle communicatie. Vorige week hebben jullie bij ons zowel vouwgordijnen, plissé en zonwering geplaatst. Die dag waren we zelf niet thuis, maar 's avonds waren we blij verrast met het eindresultaat! Bij deze willen we jullie van harte bedanken! We hadden het niet beter kunnen wensen. Ook bedankt voor het nette werken! Alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Hele fijne service. Bedankt!

Elsemiek - Apeldoorn

We twijfelden over welk soort vitrage en gordijnen we zouden nemen. We hebben een eerlijk advies ontvangen en we zijn erg blij met het resultaat. Ze zijn klantvriendelijk en hebben alle tijd.

Agnes - Emst

Ferry stond in verband met een aflopende actie op horren binnen 2 dagen voor de deur om alles in te meten en een offerte te maken. Montage was ook snel geregeld nadat het product binnen was.

Jelle - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30 uur
Woensdag: 10:00 - 17:30 uur
Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options

Selecteer