Welkom!

Wij zijn Ferdy & Annelieke..

.. en sinds 2017 runnen wij met veel passie onze winkel Kolkman Wonen. Benieuwd naar ons verhaal? Lees dan snel verder!

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf met passie voor jóuw thuis

Kolkman Wonen is een echt familiebedrijf. Henk Kolkman, de vader van Ferdy, startte ruim 20 jaar geleden samen met zijn vrouw de Stoffeerderij Kolkman. Vanuit de schuur bij huis hebben zij hier jaren lang klanten blij gemaakt. Zes jaar geleden groeiden ze uit hun jasje en verhuisden ze naar de winkel waar we nu nog steeds zitten, in Vaassen. Henk wordt – net als iedereen – elke dag weer een dagje ouder en daarom hebben wij het bedrijf in 2017 met veel liefde overgenomen. Gelukkig kunnen we nog altijd rekenen op de hulp van Henk en kan hij nog steeds genieten van de winkel en het fantastische vak!

Een leuk verhaaltje over

Onze missie

Je kunt bij Kolkman Wonen terecht voor alles aan en in je huis. We hebben een ruim assortiment aan vloeren, van een mooie basic PVC vloer tot betondesign volgens de laatste trend. We kijken samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden. Ook vertellen we je altijd de voor- en nadelen, zodat je altijd een vloer vind die écht bij je past. Bij een nieuwe frisse vloer hoort natuurlijk ook een mooie trap die de show steelt in je huis. Daarom voeren wij ook traprenovaties uit zodat alles in jouw huis klopt!

Lief bij liek woonaccessoires

In 2017 begon Annelieke haar merk Lief bij Liek met de leukste cadeau’s en woonaccessoires. Wegens succes is  Lief bij Liek in 2018 samengevoegd met Kolkman Wonen. Al deze leukerds vind je nu bij de woonaccessoires!

Je huis zomer ‘ready’

Wij maken jouw huis graag ‘ready’ voor de zomer. We hebben verschillende soorten zonwering en horren in ons assortiment, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Alle zonwering en horren worden op maat gemaakt.

Prima collectie en advies aan huis. Goede en adequate service.

Gordijnen door het gehele huis. Mooie sortering met goed advies aan huis. Gordijnen mooi gehangen nadien.

D. de Reus - Vaassen

Super!

Eerste keer iets laten uitvoeren door Kolkman wonen. Voor herhaling vatbaar! Keurig contact gehad om te zeggen dat ze iets later zouden komen! Uitermate tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Gerda - Emst

Maatwerkoplossing

Heerlijk om samen met een specialist tot een goede oplossing te komen. Ik had zelf ideeën hoe mijn kantoor ingericht en opgeknapt moest worden. Door het meedenken van Kolkman zijn wij tot een nog betere oplossing gekomen. Zeer tevreden: over het advies, de uitvoering en de nazorg!

Eric - Apeldoorn

Klantvriendelijk

Met veelplezier screens gekocht bij Kolkman wonen in Vaasen. Klantvriendelijk, korte lijnen, kwalitatief erg goed en een prima prijs. Dus voor iedereen aan te raden.

Gerrit Boegborn - Deventer

Snel geholpen en uitstekende service!

Ik belde vrij last-minute voor een offerte, maar werd super snel -aan huis- geholpen. Veel deskundig advies en ruime keuze. Communicatie verliep soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook montage en levering verliep prettig, dus ik ben heel blij met mijn bestelling!

Lidia - Apeldoorn

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Options