Welkom!

Wij zijn Ferdy & Annelieke..

.. en sinds 2017 runnen wij met veel passie onze winkel Kolkman Wonen. Benieuwd naar ons verhaal? Lees dan snel verder!

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf met passie voor jóuw thuis

Kolkman Wonen is een echt familiebedrijf. Henk Kolkman, de vader van Ferdy, startte ruim 20 jaar geleden samen met zijn vrouw de Stoffeerderij Kolkman. Vanuit de schuur bij huis hebben zij hier jaren lang klanten blij gemaakt. Zes jaar geleden groeiden ze uit hun jasje en verhuisden ze naar de winkel waar we nu nog steeds zitten, in Vaassen. Henk wordt – net als iedereen – elke dag weer een dagje ouder en daarom hebben wij het bedrijf in 2017 met veel liefde overgenomen. Gelukkig kunnen we nog altijd rekenen op de hulp van Henk en kan hij nog steeds genieten van de winkel en het fantastische vak!

Een leuk verhaaltje over

Onze missie

Je kunt bij Kolkman Wonen terecht voor alles aan en in je huis. We hebben een ruim assortiment aan vloeren, van een mooie basic PVC vloer tot betondesign volgens de laatste trend. We kijken samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden. Ook vertellen we je altijd de voor- en nadelen, zodat je altijd een vloer vind die écht bij je past. Bij een nieuwe frisse vloer hoort natuurlijk ook een mooie trap die de show steelt in je huis. Daarom voeren wij ook traprenovaties uit zodat alles in jouw huis klopt!

Lief bij liek woonaccessoires

In 2017 begon Annelieke haar merk Lief bij Liek met de leukste cadeau’s en woonaccessoires. Wegens succes is Lief bij Liek in 2018 samengevoegd met Kolkman Wonen. Al deze leukerds vind je nu bij ons in de winkel!

Je huis zomer ‘ready’

Wij maken jouw huis graag ‘ready’ voor de zomer. We hebben verschillende soorten zonwering en horren in ons assortiment, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Alle zonwering en horren worden op maat gemaakt.