Traprenovatie laten doen? Dit is alles wat je moet weten

19-05-21 | Traprenovatie

In veel huizen is de trap een beetje het ondergeschoven kindje van het interieur. Je zou de trap best graag een make-over geven, maar daar komt zo veel bij kijken.. Denk jij er ook zo over? Dan heb ik supergoed nieuws voor je! Het renoveren van een trap valt namelijk reuze mee. In deze blog lees je alles wat je moet weten over een traprenovatie. 

Een ingepakt kadootje

Vaak zijn trappen gemaakt van een zachtere houtsoort, waardoor ze snel slijten. Raar eigenlijk als je bedenkt hoeveel er op een trap gelopen wordt! Gelukkig zijn er hele intelligente manieren om je trap weer helemaal als nieuw op te knappen. Wij pakken de trap als het ware in met overzettreden, zodat hij weer tegen een stootje kan. Door deze overzettreden wordt je trap ook nog eens helemaal onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Drie vliegen in één klap dus!

De overzettreden worden gemaakt van verschillende materialen. Hierbij heb je de keuze uit laminaat (HPL), PVC of eiken. Daarnaast kun je kiezen uit een groot scala kleuren en afwerkingen.

Of toch tapijt?

Een andere mogelijkheid is een traprenovatie met tapijt. Kies je voor een trap met tapijt, dan kies je voor een hele comfortabele trap. Een trap met tapijt is namelijk niet alleen zacht voor je voeten, maar is ook nog eens heel geluiddempend. Ideaal in een galmende hal, of wanneer je onderburen hebt!

In de winkel hebben we een enorme keuze aan tapijt dat specifiek geschikt is voor iedere trap. Van hoog- tot laagpolig, van donker tot licht. You name it

De finishing touch

Een nieuwe trap vraagt natuurlijk ook om een nieuwe trapleuning. Het leuke is dat je je leuning helemaal op maat en naar eigen smaak kunt samenstellen. Van het materiaal en de vorm tot de kleur en eindkappen. Zo creëer je samen met je nieuwe trap een mooie eyecatcher in huis.

We begrijpen dat je de materialen en kleuren het liefst zelf even wilt ervaren en voelen. Je bent van hare welkom in onze winkel aan de Deventerstraat. We leggen je graag alles uit over onze materialen, de verschillende mogelijkheden en de voordelen van een traprenovatie laten uitvoeren door experts. Zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Boek dan even een afspraak via onze website. Zo hebben we alle aandacht voor jou.

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Dat doen we met plezier! We komen vrijblijvend bij je thuis met alle benodigde informatie en stalen. Op die manier kun je goed beoordelen of de trap ook werkelijk past bij je huidige vloer. We kunnen dan direct inmeten voor een offerte op maat, ideaal toch? Voor een afspraak aan huis kun je een e-mail sturen naar info@kolkmanwonen.nl of even bellen naar onze winkel 0578-574460.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan hier.

Adres

Kolkman Wonen

Deventerstraat 15A

8171AA Vaassen

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten